De eerste indruk van uw bedrijf is heel belangrijk, vooral wanneer het om de hoofdingang van het bedrijf gaat, aangezien dit één van de eerste dingen is die uw klanten en bezoekers zien wanneer ze uw bedrijfspand betreden.

Met dat in gedachten is het zodoende van top belang om een uitnodigende zakelijke entree te creëren die een blijvende eerste positieve indruk van uw bedrijf achterlaat.

Vanaf het moment dat een potentiële klant uw entree nadert en door de deur loopt, wordt hun eerste mening over uw bedrijf al gevormd. Het is daarom belangrijk om ervoor te zorgen dat uw ingang er altijd aantrekkelijk uitziet door het gebied vrij en schoon te houden van afval of obstakels.

De perfecte binnenkomers

Bij het betreden uw bedrijf zal een schone, droge en veilige vloer alsook voor een goede eerste indruk zorgen. Droogloopmatten zijn daarvoor de perfecte binnenkomers, want deze zijn niet alleen heel belangrijk voor de gezondheid en het welzijn van medewerkers en klanten, maar ook om beter voor de rest van het loopgedeelte binnen een bedrijfspand te zorgen.

Droogloopmatten zijn immers de sleutel tot het minimaliseren van gevaarlijke en potentieel kostbare uitglijders of valpartijen. Bovendien, door het stoppen van de overdracht van vuil en vocht dieper in het gebouw, kan de juiste droogloopmat op maat de investeringen in uw bedrijfspand beschermen.

De vloeren binnenin uw bedrijfsgebouw zullen in een betere staat blijven, de levensduur van tegels en vloerbedekking door het hele gebouw wordt verlengd en de noodzaak van dure vloeronderhoud verminderd.

Over dat laatste is tevens nog te melden, dat elke euro die jij aan preventie uitgeeft, jou 10 euro aan schoonmaakkosten bespaart. Juist daarom zijn droogloopmatten de standaard verdedigingslinie bij de voordeur tegen vuil elders in uw bedrijfspand.

Maar alleen met de plaatsing van een droogloopmat bent u er nog niet, want er zijn zeker nog enkele structurele voorzorgsmaatregelen nodig om bijvoorbeeld uitglijders te kunnen voorkomen. Zorg er voor dat er voldoende verlichting is bij de ingang van een pand, zorg voor een verwarming om de droogloopmat te helpen drogen, en een luifel of een lobby kunnen bij een externe ingang evenzo helpen.

Zorgen voor een gastvrije uitstraling

Ongeacht de branche waarin u zich bevindt, één ding is zeker, uw bedrijf heeft een gastvrije uitstraling nodig om het bestaande klantenbestand tevreden te houden en ook nieuwe klanten aan te trekken. U kunt uw entree daarvoor aangenaam verfraaien door al het groen voor de deur perfect te onderhouden of wellicht in speciale potplanten te investeren.

Focus verder op een net bedrijspand met schone ramen en de juiste kleursamenstelling in het uiterlijk van uw bedrijfspand om uw klanten te verwelkomen. Plus uw bedrijfspand heeft verder een hoogwaardige oprit nodig die aan voldoende auto’s plaats biedt om zo het bezoek aan uw bedrijf te stimuleren.