Sluit u elke keer uw woning goed af wanneer u weggaat? Dan denkt u mogelijk dat een inbreker geen kans heeft. Dit is echter niet juist. Ook wanneer alles op slot zit, kan een inbreker zich toegang verschaffen tot uw woning. Niet alleen kan hij een raampje intikken, maar hij kan ook uw deur forceren. Sommige inbrekers slagen er zelfs in om de cilinder uit het slot van uw toegangsdeur te trekken. Een inbreker laat zich dus niet zo makkelijk tegenhouden als u mogelijk denkt. Wilt u voorkomen dat er ingebroken wordt in uw woning? Deslotenmakeramstelveen.nl zet hieronder een aantal manieren op een rijtje.

Hang- en sluitwerk op deuren en ramen

Woningen met oude sloten zijn geliefd onder inbrekers. Waarom? Omdat deze een stuk minder veilig zijn dan de sloten die vandaag de dag geproduceerd worden. Zo heeft menig inbreker een deur met oud slot binnen no time geforceerd. Kwalitatieve sloten op uw deuren zijn dan ook wenselijk wanneer u een inbraak wilt voorkomen. Denk echter niet alleen aan uw deuren, maar zorg ook dat u uw ramen kunt vergrendelen. Indien een inbreker via de deur niet binnen kan komen, probeert hij het vast en zeker via uw raam. Heeft u ook uw ramen voorzien van kwalitatieve sloten? Dan is de kans groot dat een inbreker het hazenpad kiest.

Extra beveiliging voor uw woning


Kwalitatieve sloten beveiligen goed tegen een inbraak, maar zij sluiten een inbraak nooit geheel uit. Wilt u nog meer maatregelen treffen? Dat kan. Kies in dat geval voor anti-inbraakbeveiliging. Een anti-inbraakstrip is bijvoorbeeld een goede optie. Dit is een strip die u langs uw deur plaatst, waardoor de inbraakmethode flipperen niet langer toegepast kan worden. Wilt u voorkomen dat een inbreker de cilinder uit uw slot kan trekken? Laat uw sloten dan vervangen door cilinders met anti-kerntrekbeveiliging. Wilt u uw woning echt goed beveiligen? Dan kunt u nog camera’s ophangen of een alarmsysteem installeren. Voor de beste anti-inbraakbeveiliging schakelt u overigens een slotenmaker in. Hij kan u namelijk precies vertellen wat wel en geen nut heeft in het geval van uw woning.